Expertiză Tehnică MLPAT Sector 1 – Intrare în legalitate

Detalii lucrare

Locație expertiză tehnică: Sector 1, București

Servicii furnizate: Expertiză tehnică MLPAT pentru un apartament

Scop: Expertiză tehnică MLPAT pentru intrarea în legalitate a unui apartament. Clientul are nevoie de expertiză tehnică pentru obținerea certificatului de edificare în vederea actualizării documentației cadastrale, în urma unor modificări efectuate în interiorul apartamentului (un perete a fost eliminat)

Detalii lucrare expertiză tehnică:

  • Construcția datează aproximativ din anul 1991
  • Sistem structural de tip cadre spațiale ortogonale din beton armat cu închideri și pereți de compartimentare fără rol portant.
  • Regim de înălțime S+P+10E

Concluzie raport expertiză tehnică:

În urma efectuării inspecției am constat faptul că peretele eliminat era din BCA, având rol de compartimentare al imobilului, iar modificările realizate nu au afectat structura de rezistență a imobilului.

Vezi toate lucrarile

Ai nevoie de expertiză tehnică similara? Sună la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit

Contact Icon
Expertiza Tehnica Apartament Sector 1 - Vezi Detalii Lucrare | Expertiza tehnica pentru intrare in legalitate constructie pentru apartament Sector 1, Bucuresti. Vezi detalii lucrare - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Expertiza Tehnica Apartament Sector 1 - Vezi Detalii Lucrare | Expertiza tehnica pentru intrare in legalitate constructie pentru apartament Sector 1, Bucuresti. Vezi detalii lucrare - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?