ROMANIABOOK.RO

Despre noi

Cine suntem?

Suntem probabil cea mai mare rețea națională de experți în evaluări ANEVAR, expertize tehnice și de construcție, arhitectură, cadastru și intabulare și auditare energetică din România.

În cei peste 20 de ani de existență, am câștigat recunoștința a mii de clienți persoane fizice și juridice, fiind printre primele companii din domeniu agreate de Ministerul Justiției și de celelalte instituții importante ale statutului.

Experții noștrisunt răspândiți peste tot în țară și gata să te ajute să îți duci la bun sfârșit proiectul.

Vezi serviciile                                   Contactează-ne

Misiunea noastră

Încă de la începuturi, ne-am creat un scop din a oferi cea mai largă gamă de servicii de pe piață, la cele mai mici costuri pentru clienții noștri.

Cu acest scop în minte am construit un sistem care ne permite să oferim servicii expert de la top 10 specialiști atestați din România, la prețuri întotdeauna corecte.

În continuare, menținem direcția calității superioare și ne perfecționăm gama de servicii și echipa, pentru a ne îndeplini misiunea: aceea de a oferi valoare, fără a face compromis de calitate și respect.

Valorile noastre: Transparența

Suntem la fel de sinceri cu tine cum ne dorim să fii și tu cu noi. Nu ascundem niciodată vicii sau defecte ascunse ale rapoartelor și expertizelor pe care le efectuăm, motiv pentru care ne asumăm răspunderea pentru ele în totalitate în fața organelor de control.

Valorile noastre: Respectul

Respectul față de clientul nostru și proiectul lui este fundamental pentru buna desfășurare a oricărei lucrări. În cei peste 20 de ani de experiență am învățat asta pe deplin. Astfel am câștigat recunoștință și recomandări de la mii de clienți fericiți.

Valorile noastre: Corectitudinea

De la prețul corect, la respectarea timpului agreat și până la corectitudinea rapoartelor de evaluare și expertiză sau a măsurătorilor cadastrale, ne tratăm clienții fix în același mod în care ne place și nou să fim tratați: Corect!

Valorile noastre: Disponibilitatea

Prietenii sunt disponibili mereu unii pentru alții. La fel suntem și noi pentru tine. Ne poți suna la orice oră din zi și din noapte, 24/7 pentru clarificări cu privire la proiectul pe care îl derulăm împreună. Suntem aici pentru tine!

    De ce noi?

  • Suntem membri titulari, acreditați și autorizați de ANEVAR (Asociația Evaluatorilor Autorizați din Romania), AAECR (Corpul Auditorilor Energetici),OCPI (Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară),MDRAP (Ministerul Dezvoltării Regionale), RNERSF (Evaluatori de Risc la Securitate Fizica)‎;
  • Avem peste 20 de ani de experiențăîn evaluări imobiliare, expertize tehnice, arhitectură și construcții, cadastru și intabulare și auditare energetică;
  • Top 10 experți din România în domeniile de mai sus fac parte din echipa noastră;
  • Suntem agreați de Ministerul Justiției, ceea ce ne permite să fim consilieri parte și să întocmim orice expertiză judiciară și extrajudiciară de specialitate;
  • Suntem prezenți peste tot în România, cu birouri în București și marile orașe regionale;
  • Învățarea nu se termină niciodată pentru noi!Urmăm cursuri continue de perfecționare și suntem prezenți la majoritatea conferințelor și întâlnirilor cu experți în domeniile de interes.
  • Ești în siguranță cu noi! Avem poliță de asigurare la plafonul maxim pentru oricare dintre domeniile noastre de interes. Asta înseamnă că acoperim toate riscurile pentru toți clienții noștri pentru oricare lucrare rezultată în urma colaborării cu noi.

 

Contact Icon
Expertize - Evaluari - Audit - Cine suntem? - Romaniabook.ro | Afla mai multe despre cea mai mare retea nationala de experti in expertize tehnice, evaluari bunuri si audituri energetice din Romania! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Expertize - Evaluari - Audit - Cine suntem? - Romaniabook.ro | Afla mai multe despre cea mai mare retea nationala de experti in expertize tehnice, evaluari bunuri si audituri energetice din Romania! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?