ROMANIABOOK.RO

Arhitectură și Proiectare

Arhitecții și proiectanții noștri experimentați concep proiecte cu destinație rezidențială, comercială și industrială pentru persoane fizice și companii din toată România.

Ce tipuri de construcții proiectăm?

Arhitecții și proiectanții Romaniabook.ro concep proiecte de arhitectură pentru toate destinațiile, luând în calcul toate aspectele majore, cum ar fi amplasarea, beneficiarii, nevoile clientului și mediul înconjurător.

Te putem ajuta cu:

  • Proiectare construcții cu destinație rezidențială: proiect casă, proiect vilă, duplex, bloc de locuințe, dar și hotel, pensiune și casă de vacanță.
  • Proiectare construcții cu destinație comercială sau industrială: proiect clădire de birouri, magazin, restaurante și cafenele, hală de depozitare, spațiu de producție, sedii de firmă, showroom-uri, clinici medicale.
  • Reproiectare construcții existente: reproiectare pentru consolidarea unei clădiri, pentru extinderea, restaurarea sau schimbarea destinației acesteia, pentru mansardare.
Contactează-ne Vezi prețurile

Cum proiectăm?

Atunci când propunem conceptul de proiect arhitectural ne bazăm pe o abordare integrată și holistică. Acest lucru ne permite să proiectăm construcții echilibrate și armonioase, luând în calcul atât componentele de arhitectură, mediu, confort și estetică, cât și pe cele de inginerie și management.

De asemenea, experții noștri sunt autorizați pentru elaborarea proiectului tehnic necesar pentru obținerea tuturor autorizațiilor și avizelor care vor face posibilă începerea lucrărilor și aducerea proiectului la viață.

După conceperea proiectului, treaba noastră nu s-a terminat. Cu (probabil) cea mai extinsă gamă de servicii profesionale din România, echipa Romaniabook.ro îți poate fi alături în fiecare stadiu al proiectului tău, transformând schițele (și visurile) în realitate!

Contactează-ne Vezi prețurile

De ce să lucrezi cu noi pentru arhitectură și proiectare?

  • Suntem membri titulari, acreditați și autorizați de ANEVAR (Asociația Evaluatorilor Autorizați din Romania), AAECR (Corpul Auditorilor Energetici), OCPI (Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară), MDRAP (Ministerul Dezvoltării Regionale), RNERSF (Evaluatori de Risc la Securitate Fizica)‎;
  • Avem peste 20 de ani de experiență în arhitectură și proiectare, evaluări imobiliare, expertize tehnice și construcții, cadastru și intabulare și auditare energetică;
  • Top 10 experți din România în arhitectură și proiectare, construcții, expertize și evaluări fac parte din echipa noastră;
  • Suntem prezenți peste tot în România, cu birouri în București și marile orașe regionale;
  • Învățarea nu se termină niciodată pentru noi! Urmăm cursuri continue de perfecționare și suntem prezenți la majoritatea conferințelor și întâlnirilor cu experți în domeniile de interes.
  • Ești în siguranță cu noi! Avem poliță de asigurare la plafonul maxim pentru oricare dintre domeniile noastre de interes. Asta înseamnă că acoperim toate riscurile pentru toți clienții noștri pentru oricare lucrare rezultată în urma colaborării cu noi.

Iată ce pot face arhitecții și proiectanții noștri!

Proiect Casa Moderna

Stilul casei: Modernă

Cea mai mare parte a casei se află la nivel de parter, unde există o cameră de zi spațioasă, concepută ca un spațiu deschis mare, care cuprinde atât zona de living, cât și bucătăria. Trei dormitoare sunt dispuse în jurul acestui spațiu, fiecare cu baie proprie. Garajul și spălătoria se află, de asemenea, la acest nivel. Mult mai mică, secțiunea de la etaj cuprinde un spațiu dreptunghiular cu geamuri din podea până în tavan care închid un birou bine luminat, care se deschide spre un balcon panoramic.

Suprafața construită: 250 m2

Contactează-ne Vezi prețurile

Proiect Casa Clasica

Stilul casei: Clasică

Casa este proiectată pe două niveluri. Parterul dispune de un spațiu deschis, care cuprinde camera de zi, zona de luat masa și bucătăria, o baie, o cameră de oaspeți și camera tehnică. La etaj se găsesc încă trei dormitoare și o baie. 

Suprafața utilă totală: 160.22 m²

Suprafața totală de locuit: 143,89 m²

Contactează-ne Vezi prețurile

Proiect Casă Clasic-Modern

Stilul casei: Clasic, Modern

Casă combină elementele de design modern cu stilul arhitectural clasic deosebit și este dispusă pe 2 niveluri. La nivelul parterului se găsește o cameră de zi, care este open-space cu zona de luat masa și bucătăria, și care are acces spre terasa exterioară. Separat de acestea se mai află un birou, o baie și camera tehnică. La etaj se găsesc trei dormitoare și o baie. Unul dintre dormitoare dispune de un dressing și o baie privată. 

Suprafața totală de locuit: 168,85 m²

Suprafața de locuit la parter: 89,15 m²

Suprafața de locuit la etajul 1: 79,70 m².

Dimensiuni exterioare: 9,10 m x 12,85 m

Contactează-ne Vezi prețurile

Proiect Vilă Modernă

Stilul casei: Modernă

Primul nivel al casei dispune de garaj mare (pentru trei mașini) și un apartament complet funcțional (și complet privat). La parter, un living mare și în aer liber se îmbină cu spațiul exterior al apartamentului, acesta din urmă fiind ascuns și umbrit de terasa de deasupra. Primul etaj are o terasă completă, bucătăria, camera de zi și de luat masa adiacente și d dormitoarele din locuință care sunt de dimensiuni mai mici, modeste. Cea de-a doua structură este o casă de 55 de metri pătrați pentru piscină/gimnastică/casei de oaspeți. 

Suprafața construită: 750 m2

Contactează-ne Vezi prețurile

Proiect Duplex Modern

Stil duplex: Modern

Aceast duplex este conceput ca două corpuri, separând partea publică de cea privată a casei. Un turn de scări cu trei etaje leagă cele două aripi. Cele două corpuri sunt compuse din: băi, dormitoare, balcon, cameră de luat masa, hol, terasă exterioară, bucătărie, cameră de zi.

Suprafață construită: 370 m2

Contactează-ne Vezi prețurile
Contact Icon
Servicii Arhitectură și Proiectare - Proiect casă, vila, duplex, clădiri comerciale și industriale | Arhitecții și Proiectanții noștri concep proiecte integrate pentru clădiri rezidențiale (case, vile, duplex, bloc de locuinte, complex rezidential), comerciale și industriale. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Servicii Arhitectură și Proiectare - Proiect casă, vila, duplex, clădiri comerciale și industriale | Arhitecții și Proiectanții noștri concep proiecte integrate pentru clădiri rezidențiale (case, vile, duplex, bloc de locuinte, complex rezidential), comerciale și industriale. - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?