Contact

Lucrează cu o echipă de experți autorizați care chiar știe ce face. Rețeaua noastră națională de specialiști acreditați te poate ajuta să îți duci proiectul la bun sfârșit, la timp și la cele mai avantajoase prețuri de pe piață. Fie că ai nevoie de evaluare imobiliară sau auto, de expertiză tehnică în construcții, proiect tehnic sau memoriu tehnic de arhitectură, cadastru și intabulare sau certificare energetică, suntem aici pentru tine! Completează formularul de mai jos și lasă-ne să te ajutăm!

Sediul central : Pta. Dorobanti – Str. Putul lui Zamfir nr. 39, Sector 1, Bucuresti
Sedii in tara: vezi LOCATII: Timisoara, Cluj, Sibiu, Buzau, Iasi, Constanta, Brasov
Date companie:  SC MBA Eval Consult SRL    CUI : RO 36012251    Banca: ING si Trezoreria Statului

Formular de contact

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Mesaj
  Contact Icon
  Lucrează cu o echipă de profesioniști - Contact Romaniabook.ro | Contacteaza-ne pentru expertize tehnice autorizate, audit energetic, evaluare bunuri, cadastru, intabulare si alte servicii expert! - Înapoi Sus
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles
  Lucrează cu o echipă de profesioniști - Contact Romaniabook.ro | Contacteaza-ne pentru expertize tehnice autorizate, audit energetic, evaluare bunuri, cadastru, intabulare si alte servicii expert! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?