Expertiza tehnica MLPAT apartament

Detalii lucrare

Expert tehnic in constructii autorizat MLPAT , apartament cu modificari

Locatie: zona Pantelimon, BUCURESTI, SECTOR 2

Scopul expertizei tehnice in constructii pentru acest apartament cu 2 camere: actualizarea documentatiei cadastrale

Proprietarul a modificat, fara autorizatie de construire compartimentarea interioara. A demolat peretele dintre balcon si living iar buataria a devenit open space.

Peretele din jurul ferestrei si usii catre balcon a fost demolat iar proprietarul nu reusea sa vanda, prin banca, fara cadastru si intabulare la zi.

Avem experti tehnici autorizati MLPAT de categorie A1 si A2, in decurs de 1 saptamana am intocmit expertiza tehnica pentru apartament iar in urmatoarea luna am finalizat cu actualizarea documentatiei adastrale.: Intocmire releveu nou si avizare OCPI.

Clientul a fost foarte multumi de rapiditate si operativitate, ne-a recomandat si pentru un alt vecin cu modificari similare.

Vezi toate lucrarile

Ai nevoie de o expertiza tehnica in constructii autorizata MLPAT, similara? Suna la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un expert tehnic autorizat MDRAP.

Contact Icon
Expertiza tehnica MLPAT apartament - Vezi Detalii lucrare | Ai nevoie de Expertiza tehnica MLPAT apartament oriunde in Romania? Top 10 experti tehnici autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Expertiza tehnica MLPAT apartament - Vezi Detalii lucrare | Ai nevoie de Expertiza tehnica MLPAT apartament oriunde in Romania? Top 10 experti tehnici autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?