Expertiză tehnică de structură în Timișoara

Detalii lucrare

Denumire: expertiză tehnică MLPAT pentru structura de rezistență clădire

Locație: Timișoara, județul Timiș

Descriere: Analiză structură de rezistență, pahometrie în laborator, ridicare topografică și relevee, calcule rezistență structură, soluții de consolidare pentru punere în siguranță de la risc seismic 1 (RSI) ridicat la RS IV scăzut.

Concluzie: In urma evaluării nivelului de asigurare a structurii de rezistenta, din punct de vedere calitativ si analitic, rezulta necesitatea realizării de intervenții structurale care sa conducă către un grad de asigurare superior, asigurând astfel stabilitatea structurii conform normelor in vigoare.

Vezi toate lucrarile

Vrei o oferta de pret? Suna-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit.

Contact Icon
Expertiza tehnica MLPAT structura rezistenta - Timisoara - romaniabook.ro | Ai nevoie de expertiza tehnica MLPAT pentru structura de rezistenta in Timisoara? Te ajutam noi, mereu la timp si la pretul corect! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Expertiza tehnica MLPAT structura rezistenta - Timisoara - romaniabook.ro | Ai nevoie de expertiza tehnica MLPAT pentru structura de rezistenta in Timisoara? Te ajutam noi, mereu la timp si la pretul corect! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?