Expertiza tehnica casa veche

Detalii lucrare

Expertiza tehnica la o casa veche din Bucuresti, Sector 5

Locatie: zona Cismigiu, BUCURESTI, SECTOR 5

Scopul expertizei tehnice in constructii pentru aceasta casa veche: DEMOLARE CONSTRUCTIE

Proprietarul avea nevoie pentru a obtine autorizatia de demolare a unei constructii casa veche pe parter de circa 80 mp.

Avem experti tehnici autorizati MLPAT de categorie A1 si A2, in decurs de 1 saptamana am intocmit expertiza tehnica pentru casa iar clientul a obtnut autorizatia de demolare.

Proprietarul a fost foarte multumi de rapiditate si operativitate.

Vezi toate lucrarile

Ai nevoie de o expertiza tehnica in constructii autorizata MLPAT, similara? Suna la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un expert tehnic autorizat MDRAP.

Contact Icon
Expertiza tehnica casa veche - Vezi detalii lucrare | Ai nevoie de Expertiza tehnica casa veche? Top 10 experti tehnici autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Expertiza tehnica casa veche - Vezi detalii lucrare | Ai nevoie de Expertiza tehnica casa veche? Top 10 experti tehnici autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?