Expertiză MLPAT Apartament Sector 3 – Certificat edificare

Detalii lucrare

Locație expertiză tehnică: Sector 3 București

Servicii furnizate: Expertiză tehnică MLPAT pentru un apartament

Scop: Expertiză tehnică MLPAT pentru obținerea certificatului de edificare și pentru actualizarea documentației cadastrale în urma unor modificări efectuate în interiorul apartamentului.

Detalii lucrare expertiză tehnică:

  • Construcția datează aproximativ din anul 1963
  • Sistem structural de tip cadre spațiale ortogonale din beton armat cu închideri și pereți de compartimentare fără rol portant din panouri prefabricate din b.a.
  • Regim de înălțime P+4E
  • În urma efectuării inspecției am constat faptul că pereții de compartimentare nu au rol portant

Concluzie raport expertiză tehnică:

Din examinarea construcției rezultă că dimensiunile elementelor de rezistență respectă prevederile normativelor în vigoare, nu necesită măsuri de consolidare și respectă cerința fundamentală privind calitatea în construcții „rezistență mecanică și stabilitate”. Modificările aduse imobilului nu vor afecta structura de rezistență în mod negativ.

Vezi toate lucrarile

Ai nevoie de un serviciu similar? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit!

Contact Icon
Expertiza Tehnica Apartament Sector 3 - Vezi Detalii Lucrare | Expertiza tehnica pentru certificat de edificare constructie pentru apartament Sector 3, Bucuresti. Vezi detalii lucrare - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Expertiza Tehnica Apartament Sector 3 - Vezi Detalii Lucrare | Expertiza tehnica pentru certificat de edificare constructie pentru apartament Sector 3, Bucuresti. Vezi detalii lucrare - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?