Evaluare utilaj procesare plastic

Detalii Lucrare

Evaluator anevar de bunuri mobile pentru evaluare unui utilaj ce proceseaza rezidurile dn plastic, pentru reciclare si transformarea materialului in cele din urma in pungi pentru marile lanturi de magazine.

Evaluatorul a analizat piata de profil, cererea si oferta din piata, a analizat partea din echipament daca functioneaza in aval sau in amonte , a inspectat bunul mobil si a intocmit raportul de evaluare.

Scopul evaluarii: esalonare datorii la ANAF

Tipul valorii: valoarea de piata.

Scop atins, client si beneficiar multumiti.

Vezi toate lucrarile

 

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare utilaj procesare plastic - Vezi detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare utilaj procesare plastic? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare utilaj procesare plastic - Vezi detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare utilaj procesare plastic? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?