Evaluare utilaj conceput pentru umplerea recipientelor cu lichid

Detalii Lucrare

Echipa de evaluatori de bunuri mobile ai Romaniabook.ro raporteaza o noua evaluare compleza a unor echipamente si utilaje din industria cosmetica. Echipamentele similare au o piata restransa dar foarte activa.

Scopul evaluarii: aport la capital social.

Echipa pregatita de evaluatori anevar, de bunuri mobile dar si evaluatori imobiliari pentru a analiza piata si capacitatea de productie, cererea pe piata, oferta, valoarea bunurilor.

Vezi toate lucrarile

 

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare utilaj conceput pentru umplerea recipientelor cu lichid - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare utilaj conceput pentru umplerea recipientelor cu lichid? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare utilaj conceput pentru umplerea recipientelor cu lichid - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare utilaj conceput pentru umplerea recipientelor cu lichid? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?