Evaluare teren Maneciu executare silita

Detalii Lucrare

Evaluare Teren Maneciu in procedura de executare silita.

Teren in suprafata de 2000 mp, imprejmuit, am inspectat proprietatea, am intocmit toata documentatia necesara si am urmat procedurile legale care se impun pentru Evaluare Teren cu evaluator ANEVAR.

Executorul a reusit sa tranzactioneze proprietatea in decurs a 9 luni de zile, debitorulnu a avut obiectii la raportul de evaluare.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare teren Maneciu pentru executare silita - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare teren Maneciu executare silita? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare teren Maneciu pentru executare silita - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare teren Maneciu executare silita? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?