Evaluare statie trafo pentru impozitare Giurgiu

Detalii Lucrare

Evaluator ANEVAR de proprietati imobiliare, pentru impozitare a unei statii trafo din cadrul unui parc fotovoltaic.

Scopul raportului de evaluare: stabilirea valorii de impozitare

Tipul valorii: Valoarea de impozitare potrivit GEV 500, DITL, Standardele de evaluare ANEVAR si a legislatiei in vigoare.

Evaluator ANEVAR cu experienta, am inspectat proprietatea imobiliara, am masurat cu topograf autorizat aceasta constructie, , am analizat situatia juridica si documentele de proprietate si am intocmit raportul de evaluare.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare statie trafo pentru impozitare Giurgiu - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare statie trafo pentru impozitare Giurgiu? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare statie trafo pentru impozitare Giurgiu - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare statie trafo pentru impozitare Giurgiu? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?