Evaluare spatiu industrial in Iasi

Detalii Lucrare

Evaluare Spatiu Industrial in Iasi; teren , constructie depozit din caramida, rampa de acces si o platforma de beton . Proprietatea este in zona Industriala a loc. Iasi, s-a dorit un raport de evaluare in vederea vanzarii proprietatii.

AM inspectat, analizat proprietatea si documentele de proprietate, situatia juridica, scriptica si faptica.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare spatiu industrial in Iasi - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare spatiu industrial in Iasi? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare spatiu industrial in Iasi - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare spatiu industrial in Iasi? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?