Evaluare spatiu industrial in Bucuresti

Detalii Lucrare

Evaluator imobiliar ANEVAR pentru evaluare spatiu depozitare, servicii, productie in Bucuresti, Sector 4, cladiri amplasate pe un teren de 62.702,00 mp. Cladirile sunt administrative, baraci metalice, centru de scolarizare, laborator si depozit, magazii metalice iar scopul evaluarii imobiliare este vanzare proprietatii imobiliare.

Proprietatea era inchiriata la diversi agenti economici. Dreptul de proprietate s-a tranzactionat in decurs a 9 luni de zile fara a fi afectat dreptul de inchiriere iar valoarea tranzactiei a fost la valoarea din raportul de evaluare.

Clientul si-a sustinut cererea financiara cu ajutorul opiniei evaluatorului; cumparatorul a fost de acord sa achizitioneze la acea valoare, a fost de acord cu raportul de evaluare.

Am intervenit si in lucrarea de cadastru si intabulare si furnizarea de certificat energetic pentru fiecare cladire.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare spatiu industrial in Bucuresti - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare spatiu industrial in Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare spatiu industrial in Bucuresti - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare spatiu industrial in Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?