Evaluare spatiu comercial Gabroveni vanzare

Detalii Lucrare

Evaluare spatiu comercial Gabroveni, pentru vanzare, centrul Vechi, Bucuresti

spatiu comercial situat la parterul al unui imobil cu 7 etaje construit in anul 1959 ,  cu destinatia actuala nerezidentiala(inchiriere pentru comercializare produse) .

Scopul evaluarii este informarea beneficiarului cu privire la valoarea de uzufruct pe urmatorii 5 ani asupra proprietatii prin determinare chiriei de  piata  ce poate fi obtinuta pe proprietatea subiect

Am intocmit raportul de evaluare conform cu Standardele de Evaluare ANEVAR.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare spatiu comercial Gabroveni vanzare - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare spatiu comercial Gabroveni vanzare? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare spatiu comercial Gabroveni vanzare - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare spatiu comercial Gabroveni vanzare? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?