Evaluare remorca pentru esalonare datorii Bucuresti

Evaluare remora auto in Bucuresti, pentru esalinare datorii la ANAF.

Clientul avea de acoperit o anumita suma, drept pentru care a trebuit sa garanteze cu anumite bunuri in baza unui raport de evaluare intocmit de catre evaluator ANEVAR de bunuri mobile.

Am inspectat bunul mobil remorca auto si am intocmit raportul de evaluare. Am verificat situatia juridica, am verificat seria de sasiu, nr. de inmatriculare si reviziile efectuate conform cu cartea de service.

Clientul si beneficiarul au acceptat raportul de evaluare fara obiectii.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare remorca pentru esalonare datorii Bucuresti - Vezi Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare remorca pentru esalonare datorii Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare remorca pentru esalonare datorii Bucuresti - Vezi Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare remorca pentru esalonare datorii Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?