Evaluare pentru taxe DITL 2

Detalii Lucrare

Evaluator ANEVAR autorizat pentru evaluare apartament Calarasi.

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de impozitare a cladirilor detinute de catre persoane juridice.

Plata anuala de impozit pe cladiri rezidentiale la DITL .

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare , potrivit GEV 500.

Clientul a platit un impozit mult mai mic decat daca nu ar fi intocmit raportul de evaluare cu noi, evaluatori imobiliari cu experienta.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare pentru taxe DITL 2 - Oriunde in Romania - Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare pentru taxe DITL 2, oriunde in Romania? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare pentru taxe DITL 2 - Oriunde in Romania - Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare pentru taxe DITL 2, oriunde in Romania? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?