Evaluare hala pentru impozitare in Bucuresti

Detalii Lucrare

Evaluare hala de 1000 mp pentru impozitare, cu evaluator imobiliar ANEVAR, in zona Faur din Bucuresti, Sector 3. Evaluatorii au inspectat proprietatea si au intocmit raportul de evaluare insotit de recipisa BIF, conform cu standardele de evaluare a bunurilor si GEV 500 adoptate de catre ANEVAR.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare hala pentru impozitare in Bucuresti - Vezi detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare hala industriala pentru impozitare in Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare hala pentru impozitare in Bucuresti - Vezi detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare hala industriala pentru impozitare in Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?