Evaluare garsoniera pentru impozitare

Detalii Lucrare

Evaluare garsoniera in Bucuresti, zona Mosilor, Sector 2, pentru stabilirea valorii de impozitare.

Suprafata garsonierei este de 20 mp, are balcon, inchiriata unei societati comerciale.

Clientul a achizitionat proprietatea in anul 2014, este inchiriata unei firme tot din anul 2014, prin urmare in anul 2020 a trebuit sa faca evaluarea conform GEV500.

Evaluatorul a analizat documentele de proprietate, a facut inspectia proprietatii si a intocmit raportul de evaluare conform cu Standardele de Evaluare a bunurilor adoptate de catre ANEVAR.

Client si Destinatar multumiti de calitatea raportului dar si de valoarea proprietatii.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare garsoniera pentru impozitare - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare garsoniera pentru impozitare? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare garsoniera pentru impozitare - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare garsoniera pentru impozitare? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?