Evaluare echipamente medicale Bucuresti

Detalii Lucrare

Evaluator bunuri mobile ANEVAR, dispozitiv sonda, aparat litotritie, aparat de lipit pungi sterilizatoare, wire cutting, set hitroscopie, dispozitiv dezghetare plasma, banca de sange, telefon mobil iphone, monitor analiza concentratie sange, pentru esalonare datorii la ANAF.

Evaluatorul a realizat inspectia in spital, a analizat fiecare dispozitiv in parte, a analizat piata de profil si a intocmit raportul de evaluare de bunuri mobile.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare echipamente medicale Bucuresti - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare echipamente medicale Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare echipamente medicale Bucuresti - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare echipamente medicale Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?