Evaluare cladire si teren Mihai Bravu despagubire

Detalii Lucrare

Clientul detine o parte a cladirii din zona SOs. Mihai Bravu si doreste o evaluare imobiliara a partii sale, 2 nivele din cladire si teren in proprietate.

Echipa de evaluatori imobiliari angrenati in aceasta evaluare, membri ai romaniaobok.ro au analizat piata de profil, au inspectat proprietatea din exterior si de deasupra blocurilor invecinate si a intocmit raportul de evaluare, aplicand toate cele 3 metode: abordarea prin piata, abordarea prin venit si abordarea prin cost.

Client si destinatar multumiti.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare cladire si teren Mihai Bravu despagubire - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare cladire si teren Mihai Bravu despagubire? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare cladire si teren Mihai Bravu despagubire - Vezi Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare cladire si teren Mihai Bravu despagubire? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?