Evaluare chirie de piata Primarie Ilfov

Detalii Lucrare

Evaluator Imobiliar autorizat ANEVAR pentru estimare chiria de piata a unui spatiu comercial de pe raza unei comune din Ilfov.

Am efectuat insmpectia proprietatii, am analizat documentele, piata din zona si am estimat valoarea unitara si totala obtenabila.

Primaria a inchiriat spatiul.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare chirie de piata Primarie Ilfov - Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare chirie de piata Primarie Ilfov? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare chirie de piata Primarie Ilfov - Detalii Lucrare | Ai nevoie de Evaluare chirie de piata Primarie Ilfov? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?