Evaluare case pentru impozitare Tatarai Prahova

Detalii Lucrare

Evaluator ANEVAR imobiliar, casa pentru impozitare in Prahova, loc. Tatari. Utilizare rezidentiala, proprietar Persoana Juridica.

Am inspectat proprietatea, am cules informatiile de la primarie necesare pentru intocmirea raportului de evaluare. Zona B, rang localitate IV.

Cota de impozitare: 0.4%

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare case pentru impozitare Tatarai Prahova - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare case pentru impozitare Tatarai Prahova? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare case pentru impozitare Tatarai Prahova - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare case pentru impozitare Tatarai Prahova? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?