Evaluare casa si teren pentru vanzare Sector Bucuresti

Detalii Lucrare

Evaluator autorizat  ANEVAR pentru evaluare casa si teren pentru vanzare- cumparare.

Locatie: Sector 5, Bucuresti

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de piata a cladirilor detinute de catre persoane juridice.

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare.

Clientul, cumparatorul, a platit contravaloarea proprietatii rezultata din raportul de evaluare intocmit cu noi,  evaluatori imobiliari cu experienta. Vanzatorul a fost de acord cu valoarea proprietatii.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare casa si teren pentru vanzare Sector Bucuresti - Vezi Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa si teren pentru vanzare Sector Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare casa si teren pentru vanzare Sector Bucuresti - Vezi Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa si teren pentru vanzare Sector Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?