Evaluare casa si teren in Buftea executare

Detalii Lucrare

Evaluare casa si teren in Buftea, executare

Teren in suprafata de 800 mp, casa pe 2 nivele de 200 mp

Am inspectat proprietatea imobiliara si am inotcmit raport de evaluare urmand toate procedurile specifice evaluarii in cadrul procedurii de executare silita.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare casa si teren in Buftea pentru executare - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa si teren in Buftea pentru executare? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare casa si teren in Buftea pentru executare - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa si teren in Buftea pentru executare? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?