Evaluare casa pentru impozitare P+2E Bucuresti

Detalii Lucrare

Evaluare proprietati imobiliare (ANEVAR), casa P+2E, suprafata construita totala de 127 mp.

Zona: Bucuresti, Sector 4

Scop evaluare: pentru impozitare

Evaluator anevar, evaluari imobiliare, evaluare casa, apartament, spatiu comercial.

Am analizat situatia juridica si am realizat inspectia proprietatii si masuratorile topografice cu un cadastrist autorizat. Ulterior am intocmit un raport de evaluare pentru impozitare conform cu Standardele de Evaluare ANEVAR, GEV 500.

Client si beneficiar multumiti, apreciaza calitatea raportului de evaluare si ne recomanda.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare casa pentru impozitare P+2E Bucuresti - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa pentru impozitare P+2E Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare casa pentru impozitare P+2E Bucuresti - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa pentru impozitare P+2E Bucuresti? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?