Evaluare casa pentru executare silita Islaz Turnu Magurele

Detalii Lucrare

Evaluator autorizat  ANEVAR, evaluare casa cu teren, pentru executare silita.

Locatie:Islaz, Turnu Magurele

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de Piata a cladirilor detinute de catre persoane fizice, sot si sotie.proprietatii imobiliare in vederea executarii silite, cu evaluator autorizat ANEVAR.

Am urmat toate procedurile legale pentru intocmirea raportului de evaluare. Evaluarea pentru executare silita dureaza cel putin 3 saptamani de la data numirii expertului evaluator.

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare.

Clientul si beneficiarul, ambele parti implicate in procesul de executare silita, au fost multumite de raportul de evaluare realizat cu echipa romaniabook.ro, evaluatori imobiliari cu experienta. Nu au existat obiectii la executare silita, raportul de evaluare imobiliara a fost inteles complet si acceptat.

Au inteles si au fost de acord intrutotul cu valoarea estimata in raportul de evaluare.

Vezi toate lucrările

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare casa pentru executare silita Islaz Turnu Magurele - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa pentru executare silita Islaz Turnu Magurele? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare casa pentru executare silita Islaz Turnu Magurele - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa pentru executare silita Islaz Turnu Magurele? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?