Evaluare casa pentru executare silita Buftea Ilfov

Detalii Lucrare

Evaluator autorizat  ANEVAR, evaluare casa cu teren, pentru executare silita.

Locatie:Buftea, jud. Ilfov

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de Piata a cladirilor detinute de catre persoana juridica a unei proprietati imobiliare in vederea executarii silite, cu evaluator autorizat ANEVAR.

Am urmat toate procedurile legale pentru intocmirea raportului de evaluare. Evaluarea pentru executare silita dureaza cel putin 3 saptamani de la data numirii expertului evaluator.

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare.

Clientul si beneficiarul, ambele parti implicate in procesul de executare silita, au fost multumite de raportul de evaluare realizat cu echipa romaniabook.ro, evaluatori imobiliari cu experienta. Nu au existat obiectii la executare silita, raportul de evaluare imobiliara a fost inteles complet si acceptat. Au inteles si au fost de acord intrutotul cu valoarea estimata in raportul de evaluare.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Servicii de Evaluare, Expertize Tehnice, Audit, Arhitectură, Construcții și Performanță Energetică | ROMANIABOOK.RO | Lideri în servicii de evaluare, expertiză tehnică, audit, arhitectură, construcții și performanță energetică. Echipa noastră de specialiști autorizați vă oferă soluții complete în întreaga țară - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Servicii de Evaluare, Expertize Tehnice, Audit, Arhitectură, Construcții și Performanță Energetică | ROMANIABOOK.RO | Lideri în servicii de evaluare, expertiză tehnică, audit, arhitectură, construcții și performanță energetică. Echipa noastră de specialiști autorizați vă oferă soluții complete în întreaga țară - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?