Evaluare casa demolabila si teren Bucuresti Jiului

Detalii Lucrare

Evaluator imobiliar ANEVAR pentru casa veche demolabila si teren intr-o zona buna din Bucuresti.

Am analizat piata de profil, am stabilit valoarea terenului cea care aduce plus de valoarea proprietatii.

Clientul a dorit o valoare mai mare decat cea din raport si a intarziat tranzactionarea proprietatii; dupa 1 an a vandut la valoarea din raportul de evaluare ANEVAR.

Evaluatorul nu a refacut raportul de evaluare pentru a actualiza valoarea de piata pentru ca nu s-a dorit.

In schimb, am ajutat cu certificat energetic si cadastru si intabulare, obligatorii la vanzarea proprietatii.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare casa demolabila si teren Bucuresti Jiului - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa demolabila si teren Bucuresti Jiului? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare casa demolabila si teren Bucuresti Jiului - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa demolabila si teren Bucuresti Jiului? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?