Evaluare autoutilitara Ford Transit insolventa

Detalii Lucrare

Evaluare autoutilitara in cadrul procedurii de insolventa cu evaluator anevar de bunuri mobile.

Am urmat intocmai procedurile legale pentru intocmirea raportului de evaluare conform cu standardele de evaluare a bunurilor adoptate de catre ANEVAR. Am realizat inspectia bunului mobil, am analizat documentatia si am estimat o valoare conforma cu scopul evaluarii: valoarea de piata.

Raportul de evaluare a fost acceptat de catre toate partile implicate, fiind conform.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare autoutilitara Ford Transit pentru insolventa - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare autoutilitara Ford Transit pentru insolventa? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare autoutilitara Ford Transit pentru insolventa - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare autoutilitara Ford Transit pentru insolventa? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?