Evaluare autoutilitara Citroen pentru ANAF

DETALII LUCRARE

Persoana juridica a solicitat evaluare autoutilitara Citroen pentru esalonarea datorii la ANAF.

Am analizat documentatia de la achizitie, talon, cartea de indentitate, cartea de service auto, am inspectat bunul mobil si ulterior am intocmit raportul de evaluare conform standardelor de evaluare ANEVAR.

Valoarea masinii nu a acoperit intreaga valoare a debitului, iar clientul a mai solicitat evaluarea si unui stoc de biciclete.

Vezi toate lucrarile

 

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare autoutilitara Citroen pentru ANAF - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare autoutilitara Citroen pentru ANAF? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare autoutilitara Citroen pentru ANAF - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare autoutilitara Citroen pentru ANAF? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?