Evaluare autoturism Ford vanzare

Detalii Lucrare

Evaluare autoutilitara Ford pentru vanzare, cu evaluator anevar Bunuri mobile.

Am realizat inspectia bunului mobil, am analizat documentatia ( talon , carte de identitate, carte de servie, cui), am identificat starea tehnica si am analizat vizual masina; ulterior am intocmit raportul de evaluare conform cu standardele de evaluare ANEVAR.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare autoturism Ford pentru vanzare - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare autoturism Ford pentru vanzare? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare autoturism Ford pentru vanzare - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare autoturism Ford pentru vanzare? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?