Evaluare autoturism Dacia insolventa

Detalii Lucrare

Evaluare bun mobil Dacia 1300 break, in cadrul procedurii de insolventa, lichidare a societatii.

Evaluatori ANEVAR cu experienta, am intocmit documentatia in urma respectarii procedurilor legale : notificari, inspectie, intocmire raport de evaluare, predare in triplu exemplar.

Raportul de evaluare a fost acceptat si de catre instanta si de catre client si proprieetar, fara obiectii.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare autoturism Dacia pentru insolventa - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare autoturism Dacia pentru insolventa? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare autoturism Dacia pentru insolventa - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare autoturism Dacia pentru insolventa? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?