Evaluare automacara Mercedes pentru vanzare

Detalii Lucrare

Evaluator ANEVAR de bunuri mobile, evaluare auto cu macara Mercedes

Scopul evaluarii: vanzare de pe eprsoana juridica

Tipul valorii : Valoarea de piata.

Evaluatorul a analizat piata de profil, a studiat necesitatea unui astfel de bun, a inspectat bunul si a intocmit un raport de evaluare adecvat scopului.

Clientul a reusit sa vanda bunul in cca 6 luni de zile la valoarea din raport, estimata de catre evaluator.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare automacara Mercedes pentru vanzare - Detalii lucrare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Evaluare automacara Mercedes pentru vanzare? Top 10 evaluatori imobiliari autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare automacara Mercedes pentru vanzare - Detalii lucrare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Evaluare automacara Mercedes pentru vanzare? Top 10 evaluatori imobiliari autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?