Evaluare apartamente si spatiu comercial in Sighisoara

Detalii Lucrare

 

Evaluator imobiliar ANEVAR pentru evaluarea a 5 apartamente si spatiu comercial in Sighisoara in vederea unui partaj intre frati.

Evaluatorul a analizat fiecare proprietate in parte, a analzat piata de profil, a inspectat proprietatea si a intocmit raportul de evaluare conform cu standardele de evaluare a BUNurilor adoptat de catre ANEVAR.

Partajul s-a efectutat la valoarea din raport, ambele parti au fost de acord cu valoarea fiecarei proprietati imobiliare.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare apartamente si spatiu comercial in Sighisoara - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare apartamente si spatiu comercial in Sighisoara? Top 10 evaluatori imobiliari autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare apartamente si spatiu comercial in Sighisoara - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare apartamente si spatiu comercial in Sighisoara? Top 10 evaluatori imobiliari autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?