Evaluare apartament rezidential impozitare Bucuresti persoana juridica

Detalii Lucrare

Solicitare evaluator anevar imobiliar pentru evaluare apartamente in Bucuresti, proprietar persoana fizica, utilizare rezidentiala.

Am oferit cel mai bun pret pentru aceasta evaluare asa cum ne-a confirmat clientul nostru. Am convenit pentru data inspectiei, am studiat documentele pe care le-am primti in format electronic si am intocmit raportul de evaluare. AM studiat hotararile de consiliul local si am solicitat informatii suplimentare si necesare intocmirii raportului de evaluare.

Client multumit, DITL a apreciat calitatea raportului de evaluare.

Recenzie ” 100% profesionisiti, vom colabora si pentru celelalte proprietati pe care le detinem.”

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare apartament rezidential impozitare Bucuresti persoana juridica - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare apartament rezidential impozitare Bucuresti persoana juridica? Top 10 evaluatori imobiliari autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare apartament rezidential impozitare Bucuresti persoana juridica - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare apartament rezidential impozitare Bucuresti persoana juridica? Top 10 evaluatori imobiliari autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?