Evaluare apartament pentru raportare financiara Bucuresti

Detalii Lucrare

Evaluare proprietati imobiliare, apartament in bloc de locuinte, cu evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Scopul evaluarii: actualizarea valorii contabile pentru cladiri detinute de catre persoane fizice.

Utilizare: birouri firma.

Locatie: Cismigiu, Sector 5, Bucuresti

Evaluare pentru bilant contabil, contul de amortizari

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare , potrivit GEV 500.

Clientul a actualizat la zi valoarea justa pentru imobilul inregistrat, pentru bilant contabil , cu evaluatori imobiliari cu experienta autorizati ANEVAR.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare apartament pentru raportare financiara Bucuresti - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare apartament pentru raportare financiara Bucuresti? Top 10 evaluatori imobiliari autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare apartament pentru raportare financiara Bucuresti - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare apartament pentru raportare financiara Bucuresti? Top 10 evaluatori imobiliari autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?