Evaluare apartament pentru partaj Bucuresti

Detalii Lucrare

Evaluator autorizat  ANEVAR, evaluare apartament pentru partaj voluntar.

Locatie: zona Piata Muncii, Bucuresti

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de Piata a cladirilor detinute de catre persoane fizice, sot si sotie.

Partajul este voluntar, intre soti. .

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare.

Clientul si beneficiarul, ambele parti implicate in procesul de divort, au fost multumite de raportul de evaluare realizat cu echipa romaniabook.ro, evaluatori imobiliari cu experienta.

Au inteles si au fost de acord intrutotul cu valoarea estimata in raportul de evaluare.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare apartament pentru partaj Bucuresti - Detalii lucrare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Evaluare apartament pentru partaj Bucuresti? Top 10 evaluatori imobiliari autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare apartament pentru partaj Bucuresti - Detalii lucrare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Evaluare apartament pentru partaj Bucuresti? Top 10 evaluatori imobiliari autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?