Evaluare apartament demisol Popesti Leordeni vanzare

Detalii Lucrare

Evaluator autorizat  ANEVAR pentru evaluare apartament pentru vanzare- cumparare.

Locatie: Popesti Leordeni, Jud. Ilfov

Scopul evaluarii imobiliare: Vanzare proprietate imobiliara, apartament la demisol cu 2 camere

Tipul valorii:  Valoarea de piata a cladirilor detinute de catre persoane fizice.

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare.

Clientul, cumparatorul, a platit contravaloarea proprietatii rezultata din raportul de evaluare intocmit cu noi,  evaluatori imobiliari cu experienta. Vanzatorul a fost de acord cu valoarea proprietatii.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare apartament demisol Popesti Leordeni vanzare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Evaluare apartament demisol Popesti Leordeni vanzare? Avem top 10 evaluatori imobiliari din Romania. Vezi mai mult! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare apartament demisol Popesti Leordeni vanzare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Evaluare apartament demisol Popesti Leordeni vanzare? Avem top 10 evaluatori imobiliari din Romania. Vezi mai mult! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?