Evaluare apartament Brasov pentru vanzare

Detalii Lucrare

Evaluator ANEVAR imobiliar pentru vanzare a unui apartament proprietar persoana fizica. CLientul a dorit sa stie daca valoarea proprietatii tranzactionate este cea corect; avea cumparatorul;

in urma raportului de evaluare, valoarea era mai mare cu 10%; cumparatorul a fost de acord sa cumpere la valoarea din raportul de evaluare.

Client si cumparator multumiti.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare apartament Brasov pentru vanzare - Detalii lucrare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Evaluare apartament Brasov pentru vanzare? Avem top 10 evaluatori imobiliari din Romania. Vezi mai mult! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare apartament Brasov pentru vanzare - Detalii lucrare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Evaluare apartament Brasov pentru vanzare? Avem top 10 evaluatori imobiliari din Romania. Vezi mai mult! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?