Evaluare casa pentru vanzare Cluj-Napoca

Detalii Lucrare

Evaluator autorizat  ANEVAR pentru evaluare casa si teren pentru vanzare- cumparare.

Locatie: Cluj Napoca, central, Jud. Cluj

Scopul evaluarii imobiliare: Stabilirea Valorii de piata a cladirilor detinute de catre persoane fizice.

Avem specializarea de evaluatori de proprietati imobiliare si experienta necesara pentru intocmire raport de evaluare ANEVAR conform cu standardele de evaluare internationale adoptate, a legislatiei in vigoare.

Cumparatorul, a platit contravaloarea proprietatii rezultata din raportul de evaluare intocmit cu noi,  evaluatori imobiliari cu experienta. Vanzatorul a fost de acord cu valoarea proprietatii si multumit de rezultantul din acest raport de evaluare.

Vezi toate lucrarile

Aveti nevoie de o evaluare imobiliara similara? Sunati-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit de la un evaluator imobiliar autorizat ANEVAR.

Contact Icon
Evaluare casa pentru vanzare Cluj-Napoca - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa pentru vanzare Cluj-Napoca? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Evaluare casa pentru vanzare Cluj-Napoca - Detalii lucrare | Ai nevoie de Evaluare casa pentru vanzare Cluj-Napoca? Top 10 evaluatori bunuri autorizati din Romania sunt gata sa te ajute la cele mai bune preturi de pe piata. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?