Certificat energetic apartament Bucuresti

Detalii lucrare

Solicitare auditor energetic – intocmire certificat energetic apartment cu 3 camere in Bucuresti, Sector 4, zona Berceni, pentru vanzare.

Am inspectat proprietatea, am cules datele necesare intocmirii documentului certificat energetic obligatoriu la vanzarea oricarei proprietati cu suprafata mai mare de 50 mp.

Client multumit, a obtinut cel mai bun pret la noi.

Vezi toate lucrarile

Vrei o oferta de pret? Suna-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit.

Contact Icon
Certificat energetic apartament Bucuresti - Detalii Lucrare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Certificat energetic apartament Bucuresti? Avem top 10 experti in certificat energetic din Romania, gata sa te ajute oriunde in tara, mereu la timp si la pretul cel mai bun. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Certificat energetic apartament Bucuresti - Detalii Lucrare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Certificat energetic apartament Bucuresti? Avem top 10 experti in certificat energetic din Romania, gata sa te ajute oriunde in tara, mereu la timp si la pretul cel mai bun. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?