Cadastru si intabulare garsoniera

Detalii Lucrare

Garsoniera in zona Obor, Bucuresti, Sector 2.

Clientul a dorit sa aiba toate actele in regula pentru tranzactionarea proprietatii. Proprietatea urma a fi achizitionata cu credit bancar.

Am analizat documentele de proprietate ale clientului, am oferit consultanta gratuita si indrumarea necesara pentru perfectarea actelor cat mai repede posibil.

Clientul a obtinut cadastru si intabularea si certificatul energetic in 2 saptamani de la contactare, a fost foarte multumit si ne-a dat recenzii pozitive.

Vezi toate lucrarile

Ai nevoie de o lucrare similara? Suna-ne la 0726.62.61.70 sau solicita oferta gratuit.

Contact Icon
Cadastru si intabulare garsoniera - Vezi Detalii Lucrare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Cadastru si intabulare garsoniera? Avem top 10 experti in cadastru si intabulare din Romania, gata sa te ajute. Afla mai multe! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles
Cadastru si intabulare garsoniera - Vezi Detalii Lucrare - Romaniabook.ro | Ai nevoie de Cadastru si intabulare garsoniera? Avem top 10 experti in cadastru si intabulare din Romania, gata sa te ajute. Afla mai multe! - Whatsapp Cu ce te putem ajuta?